Aanbod

AANBOD

TENSION AND TRAUMA RELEASING EXERCISES - TRE®


TRE ® staat voor Tension and Trauma Releasing exercises.


TRE ® is een toegankelijke manier om via je lichaam dagelijkse spanningen of spanningen die zich al lang in je lichaam schuil houden los te laten.


Door middel van 7 oefeningen gaan we het natuurlijke release mechanisme, dat we allemaal hebben, leren kennen en opnieuw activeren. 

je zal kennis maken met jouw unieke release manieren. 


Nadat je de methode hebt aangeleerd heb je als het ware een extra tool in je toolbox om het dagelijkse leven aan te gaan en je eigen "release, rebalance en renew" momenten in te plannen.


Bij Klub Kalm kan je terecht voor individuele sessies en trajecten in kleine groep om TRE® aan te leren.


Release and rest momenten (TRE®en restoratieve yoga) komen er dit voorjaar aan.


⇢ Stay tuned!

INNER-KALM YOGA


Samen bekijken we welke ontspannende en herstellende yogastijl het best past bij jouw noden.


yin yoga

- zachte en trage yoga met de nadruk op het bindweefsel en de meridianen, jezelf met  mildheid benaderen en je ademhaling - 


restoratieve yoga

 - herstellende yoga met de nadruk op totale ontspanning en het tot rust brengen van je zenuwstelsel en je hele systeem - 


trauma-informed yoga

 - milde yoga met de nadruk op contact maken met je lichaam, het maken van keuzes, introceptie, op zoek gaan naar je innerlijke krachtbronnen en thuiskomen in je eigen lichaam - 

INNER-KALM COACHING


Samen gaan we op zoek naar manieren om met je huidige zelf aan de slag te gaan. We kijken en voelen samen binnen het Klub Kalm aanbod wat jou op dit moment kan ondersteunen.


- lichaamsgericht werk en ademhaling

- mindful leven

- geweldloze communicatie

- beeldcoaching 

- coaching

KUSTOM OIL BLEND KONSULT


Je maakt op geur en gevoel een selectie uit biologische essentiële oliën die werden geselecteerd op basis van de werking.

De oliën waar je uit kiest selecteerde ik op basis van de mogelijk positieve invloed op spanningen, angst, verdriet,...

Uit jouw selectie kies ik een drietal oliën die harmonieus “blenden” en deze worden dan gemengd met een hoogwaardige jojoba olie en vitamine e olie.

Belangrijk is dat je de geuren aangenaam vindt maar af en toe durf ik er ook 1 toevoegen die jou in eerste instantie misschien minder aanspreekt maar wel heel toepasselijk blijkt te zijn.

Na een tweetal weken is de intensiteit van je roller optimaal.

Je gebruikt je kustom blend op momenten dat je hem nodig hebt maar ook op momenten dat je je welbevinden als “optimaal” ervaart. Op die manier leer je de geur te associëren met het gewenste gevoel.

Je hebt zo je eigen tool in handen en dit dankzij jouw zelfwerkzaamheid en de (eventuele) effecten van de etherische oliën.

⇢ een beetje zoals het veertje van Dumbo of een kristal in je jaszak...

TRAUMA-INFORMED BEELDCOACHING


- Wil je graag je eigen aanbod eens bekijken  door een trauma-informed bril?


- Samen bekijken we waar op kan worden ingezet maar ook waar je al trauma-informed werkt.


- We maken hierbij (eventueel) gebruik van beelden van je eigen praktijk om de coaching zo helder en  concreet mogelijk te maken.